Tel: +385 (0)35 384 015 | Mail: opcina-nova-kapela@sb.t-com.hrinfo@novakapela.hrUred za Udruge Vlade RH objavio Godišnji plan natječaja za organizacije civilnog društva u 2014.

27-01-2014

Ured za Udruge Vlade RH objavio Godišnji plan natječaja za organizacije civilnog društva  u 2014.

 

Sukladno zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga, Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge objavljuje Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2014. godini iz Državnog proračuna RH i fondova Europske unije. Godišnji plan izrađen je temeljem sektorskih analiza u kojima su davatelji bespovratnih sredstava identificirali potrebe u svojim resorima.

Godišnji plan natječaja sadrži popis ukupno 94 programa za dodjelu bespovratnih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva koje će u 2014., u sklopu svojih nadležnosti, raspisati 20 državnih tijela. Iznosom od preko 815 milijuna kuna iz Državnog proračuna i fondova EU planira se financirati i sufinancirati više od 5 tisuća programa i projekata organizacija civilnoga društva u područjima prevencije nasilja među djecom i mladima, borbe protiv ovisnosti, socijalnih usluga, volonterstva, obrazovanja, sporta, kulture, zaštite okoliša i prirode, poljoprivrede, turizma, zaštite potrošača te drugim područjima od interesa za opće dobro.
 
Godišnji plan prikazuje i okvirne rokove raspisivanja i završetka natječaja, objave rezultata te potpisivanja ugovora.
 
Godišnji plan natječaja preuzmite ovdje.
 


ZATVORI