Tel: +385 (0)35 384 015 | Mail: opcina-nova-kapela@sb.t-com.hrinfo@novakapela.hrNABAVLJENA KOMUNALNA OPREMA ZA UREĐENJE JAVNIH POVRŠINA

26-01-2015

NABAVLJENA KOMUNALNA OPREMA ZA UREĐENJE JAVNIH POVRŠINA

Općina Nova Kapela je u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja nabavila komunalnu opremu za uređenje javnih površina. Za potrebe uređenja javnih površina Općina Nova Kapela nabavila je kosilice, škare motorne, motornu pilu, motorne kose, motorni puhač i traktorsku kosilicu sa potrebnim priključcima.

Kupnjom navedene opreme održavanje javne površine, parkova, groblja te svih ostalih površina kojih Općina Nova Kapela redovito čisti i održava  znatno će se olakšati i ubrzati, a samim time i standard uređenja općine podići će se na višu razinu.

Nabavu navedene komunalne opreme sufinanciralo je Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, a sredstva su Općini  odobrena putem natječaja koji je Ministarstvo raspisalo za financiranje kapitalnih projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda. Preostali iznos osigurala je Općina Nova Kapela iz Proračuna za 2014.godinu.

 

 ZATVORI