Javni poziv jedinicama lokalne samouprave za sudjelovanje u programu “Aktivni u zajednici”

  • 20.01.2020.
Javni poziv jedinicama lokalne samouprave za sudjelovanje u programu “Aktivni u zajednici”

Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica u okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva provodi program „Aktivni u zajednici“ na području pet slavonskih županija (Virovitičko-podravskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj).

Cilj programa je razvoj lokalne zajednice, osnaživanje i poticanje pozitivnih promjena, mobiliziranje zajednice, jačanje društvenog kapitala u zajednici, poticanje na društvene akcije te obrazovanje za filantropiju.

U suradnji  s različitim dionicima lokalne zajednice planiraju se riješiti konkretni izazovi s kojima se zajednice susreću. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu te podržati osmišljavanje i provedbu kampanje za prikupljanje sredstava kako bi se osigurala sredstva potrebna za rješavanje utvrđene potrebe te posljedično povećao društveni kapital u zajednici.

Ako želite da vaša zajednica bude dio ovog programa kojim će se osmisliti i provesti lokalne  kampanje i akcije te poboljšati kvaliteta života u zajednici, pošaljite popunjeni obrazac u prilogu na adresu e-pošte info@zaklada-slagalica.hr  ili poštansku adresu: Zaklada Slagalica, Lorenza Jägera 20, 31000 Osijek, najkasnije do 3. veljače 2020. godine.

Više informacija o programu možete pročitati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na 031/213-255 ili na info@zaklada-slagalica.hr. Kontakt osoba: Dijana Živaković.

S poštovanjem,

Tim Zaklade Slagalica

 

Prilog:

- Obrazac_za_iskaz_interesa_JLS.doc