VIJEST O UPISU DJECE U REDOVAN PROGRAM U PEDAGOŠKU 2023./2024. GODINU

  • 15.05.2023.
VIJEST O UPISU DJECE U REDOVAN PROGRAM U PEDAGOŠKU 2023./2024. GODINU

Poštovani roditelji/skrbnici

Dječji vrtić Nova Gradiška uključen je u projekt „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji provodi Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva i CARNET zbog čega se upis djece u dostupne programe odgoja i obrazovanja i ove godine odvija putem sustava eGrađani.

U skladu s tim, molimo roditelje koji ove godine žele upisati djecu u dječji vrtić prvi put da, ukoliko nemaju pristup e-Građanima jednom od vjerodajnica, da izvrše prijavu u sustav budući da je to uvjet za pristupanje u sustav e-Upisa za vrtiće u pedagošku 2023./2024. Popis dostupnih vjerodajnica nalazi se na linku: https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792

Za roditelje, čija djeca već pohađaju vrtić, biti će pripremljeni zahtjevi za produženje usluga koje će odgojiteljice podijeliti u skupinama, dakle djeca koja već pohađaju vrtić NE upisuju se ponovno putem sustava e-Građani.

Zahtjev za upis djeteta mogu podnijeti isključivo roditelji čija djeca su rođena do 31. kolovoza 2022. godine.

Ovakva vrsta prijave za upise odnosi se na DV „Maslačak“ i „Radost“ u Novoj Gradiški, DV „Matija Gubec“ u Cerniku, DV „Zvončić“ u Novoj Kapeli, DV „Bljesak“ u Okučanima, DV „Vjeverica“ u Starom Petrovom Selu i DV „Žabica“ u Dragaliću, a ne odnosi se na program predškole.

VRIJEME PRIJAVA U KOJEM RODITELJI/SKRBNICI MOGU PODNOSITI ZAHTJEVE ZA UPIS JE OD 11. SVIBNJA DO 19. SVIBNJA 2023. GODINE, ISKLJUČIVO PUTEM LINKA: https://e-upisi.hr/ .

Privremeni rezultati upisa u pedagošku godinu 2023./2024., biti će objavljeni na web stranici Dječjeg vrtića Nova Gradiška do kraja lipnja 2023. godine.